CEPC Day(June 28, 2019)

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

CEPC SC magnets in IR region

Friday, 28 June 2019 08:30 (20 minutes)

Presenter: 朱应顺(高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 1 Type: not specified

CEPC vacuum system and key technologies

Friday, 28 June 2019 08:50 (20 minutes)

Presenter: Mr 董海义, Haiyi (Accelerator Center, IHEp)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 2 Type: not specified

CEPC mechnical systems and Mockup tunnel

Friday, 28 June 2019 09:10 (20 minutes)

Presenter: 王海静 (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 3 Type: not specified

CEPC instrumentation system

Friday, 28 June 2019 09:50 (40 minutes)

Presenter: Dr 随艳峰, Yanfeng (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

CEPC control system

Friday, 28 June 2019 10:30 (20 minutes)

Presenter: Mr 李刚, gang (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

CEPC aligmenent and installation optimization

Friday, 28 June 2019 10:50 (20 minutes)

Presenter: Mr WANG, Xiaolong (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 6 Type: not specified

Relation between CEPC and SppC

Friday, 28 June 2019 11:10 (20 minutes)

Presenter: Dr 王, 逗 (高能所)

Session Classification: Accelerators

CEPC Day(Jun \boxtimes ... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Discussion

Friday, 28 June 2019 11:30 (30 minutes)

Session Classification: Accelerators

Physics motivation

Contribution ID: 8 Type: not specified

Physics motivation

Friday, 28 June 2019 14:01 (14 minutes)

Presenter: Prof. LIANG ZHIJUN, Zhijun (IHEP)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 9 Type: not specified

Beam energy measuremment with resonnance depolarization method in CEPC

Friday, 28 June 2019 14:15 (15 minutes)

Presenter: Dr DUAN, ZHE (高能所)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 10 Type: not specified

The calibration of CEPC beam energy with Compton scattering

Friday, 28 June 2019 14:30 (15 minutes)

Presenter: HUANG YONGSHENG

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion on beam energy measurement

Friday, 28 June 2019 14:45 (25 minutes)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Physics motivation

Contribution ID: 12 Type: not specified

Physics motivation

Friday, 28 June 2019 15:11 (14 minutes)

Presenter: Prof. LIANG ZHIJUN, Zhijun (IHEP)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 13 Type: not specified

CEPC beam polarization design

Friday, 28 June 2019 15:25 (15 minutes)

Presenter: Dr DUAN, ZHE (高能所)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 14 Type: not specified

Discussion on polarized beam collision

Friday, 28 June 2019 15:40 (20 minutes)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 15 Type: not specified

TPC Status

Friday, 28 June 2019 16:20 (30 minutes)

Presenter: Dr QI, Huirong (Institute of High Energy Physics, CAS)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 16 Type: not specified

Bologna Software Meeting Outcome

Friday, 28 June 2019 16:50 (30 minutes)

Presenter: Dr LI, Weidong (高能所)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 17 Type: not specified

Beam energy measurement

Polarized beam collision

Contribution ID: 18 Type: not specified

Polarized beam collision