### **CEPC DAY (March 27, 2020)**

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

# **CEPC Damping ring, Booster and Collider Ring Impedance studies**

Friday, 27 March 2020 09:00 (20 minutes)

Presenter: 刘瑜冬

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 2 Type: not specified

# CEPC instability studies for high luminosity H and Z (100\*10^34cm-2s-1)

Friday, 27 March 2020 09:20 (20 minutes)

Presenter: Ms WANG NA, Na (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 3 Type: **not specified** 

## CEPC orbit corrections with magnet's errors and influence to DA

Friday, 27 March 2020 09:40 (20 minutes)

Presenter: Ms 魏, 源源 (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### CEPC ground vibration effects and requirement

Friday, 27 March 2020 10:00 (20 minutes)

Presenter: Mr 王, 毅伟(高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# CEPC Auxiliary system design progress and status for electricity and cooling water stations and systems

Friday, 27 March 2020 10:30 (20 minutes)

Presenter: 黄金书

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### CEPC detector and MI region cryogenic system

Friday, 27 March 2020 10:50 (20 minutes)

Presenter: Mr ZHAO TONGXIAN, Tongxian (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **CEPC** beam test facility in PAPS status

Friday, 27 March 2020 11:10 (20 minutes)

Presenter: Dr 李小平, Xiaoping (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **CEPC SC** magnets with different diameters

Friday, 27 March 2020 11:30 (20 minutes)

Presenter: 朱应顺(高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

## CEPC 360GeV and 365GeV Power and SCRF Voltage Differences

Friday, 27 March 2020 11:50 (5 minutes)

Presenter: Dr SONG JIN, Song (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Heavy Flavor Physics**

Friday, 27 March 2020 14:00 (40 minutes)

Presenter: Prof. 李, 海波 (高能所)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Status of TPC Research**

Friday, 27 March 2020 15:30 (40 minutes)

**Presenter:** Dr QI, Huirong (Institute of High Energy Physics, CAS)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Tracker Project**

Friday, 27 March 2020 16:10 (30 minutes)

**Presenter:** FOX, Harald (Lancaster University)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Test beam proton@1.6 GeV

Friday, 27 March 2020 16:40 (20 minutes)

**Presenter:** WANG JIANCHUN

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **CEPC** simulation study updates

Friday, 27 March 2020 14:40 (30 minutes)

Presenter: Mr RUAN, Manqi (IHEP)

Session Classification: Detector, Software, Physics