CEPC MDI Workshop

Report of Contributions

CEPC MDI Wor $\boxtimes \dots$ / Report of Contributions

Opening Remarks

Contribution ID: 0

Type: not specified

Opening Remarks

Thursday, 28 May 2020 09:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. LOU, Xinchou (高能所) **Session Classification:** Invited Talks

Summary of the IAS mini-...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Summary of the IAS mini-Workshop on MDI

Thursday, 28 May 2020 09:10 (40 minutes)

Presenter: Dr TAUCHI, Toshiaki (High Energy Accelerator Research Organization (KEK)) **Session Classification:** Invited Talks

MDI Issues during Commissioning ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

MDI Issues during Commissioning and Beyond

Thursday, 28 May 2020 09:50 (40 minutes)

I would like to discuss some of the starting up issues that the MDI design team needs to be prepared for and also how I expect the machine to evolve to the design parameters.

Presenter:Dr SULLIVAN, Micheal (SLAC)Session Classification:Invited Talks

CEPC MDI Wor $\boxtimes \dots \ /$ Report of Contributions

FCC-ee MDI

Contribution ID: 3

Type: not specified

FCC-ee MDI

Thursday, 28 May 2020 16:00 (30 minutes)

Presenter: Dr KORATZINOS, Michael (CERN and Massachusetts Institute of Technology) **Session Classification:** Invited Talks CEPC MDI Wor \boxtimes ... / Report of Contributions

Overview of FCAL

Contribution ID: 4

Type: not specified

Overview of FCAL

Thursday, 28 May 2020 16:30 (30 minutes)

Presenter:Dr BORYSOVA, Maryna (DESY & Kiev Institute for Nuclear Research (KINR))Session Classification:Invited Talks

Lessons learned with the SLD Ve🛛 ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Lessons learned with the SLD Vertex Detector, relevant to a future Higgs Factory

Thursday, 28 May 2020 17:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. DAMERELL, Chris (Rutherford Appleton Laboratory) **Session Classification:** Invited Talks

CEPC MDI Accelerator Status

Contribution ID: 6

Type: not specified

CEPC MDI Accelerator Status

Thursday, 28 May 2020 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr BAI, 莎 (高能所) **Session Classification:** WG Talks

Mechanics in the IR and Integrati \boxtimes ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Mechanics in the IR and Integration Scheme

Thursday, 28 May 2020 11:30 (30 minutes)

Presenter: WANG, Haijing (高能所) **Session Classification:** WG Talks

Impedance and HOM Heating in \mathbb{I} ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Impedance and HOM Heating in IR region of MDI for CEPC

Thursday, 28 May 2020 12:00 (30 minutes)

Presenter: LIU, Yudong Session Classification: WG Talks

Lattice Design for CEPC

Contribution ID: 9

Type: not specified

Lattice Design for CEPC

Presenter: Dr WANG, Yiwei (高能所)

Impacts of Detector Stray Field on ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Impacts of Detector Stray Field on Booster

Presenter: Dr WANG, Dou (高能所)

CEPC MDI Wor⊠… / Report of Contributions

Superconductinog Magnets in the IR

Contribution ID: 11

Type: not specified

Superconductinog Magnets in the IR

Friday, 29 May 2020 09:00 (30 minutes)

Presenter: ZHGU, Yingshun (高能所) Session Classification: WG Talks 3

Detector Superconduction Magnet...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Detector Superconduction Magnet Design

Presenter: Prof. ZHU, Zian (Institute of High Energy Physics, CAS)

Cryostat Design in IR

Contribution ID: 13

Type: not specified

Cryostat Design in IR

Friday, 29 May 2020 09:30 (30 minutes)

Presenter: Mr ZHAO TONGXIAN, Tongxian (高能所) **Session Classification:** WG Talks 3

Lattice Design for CEPC

Contribution ID: 14

Type: not specified

Lattice Design for CEPC

Thursday, 28 May 2020 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr WANG, Yiwei (高能所) **Session Classification:** WG Talks

Impacts of Detector Stray Field on ...

Contribution ID: 15

Type: not specified

Impacts of Detector Stray Field on Booster and ttbar Design Parameters

Thursday, 28 May 2020 14:30 (30 minutes)

 Presenter:
 Dr WANG, Dou (高能所)

 Session Classification:
 WG Talks

Design of Detector Magnet

Contribution ID: 16

Type: not specified

Design of Detector Magnet

Thursday, 28 May 2020 15:00 (30 minutes)

Presenter:Dr NING, Feipeng (IHEP)Session Classification:WG Talks

Superconducting Magnets in the IR

Contribution ID: 17

Type: not specified

Superconducting Magnets in the IR

Presenter: ZHU, Yingshum (高能所)

Design of Cryostat in the IR

Contribution ID: 18

Type: not specified

Design of Cryostat in the IR

Presenter: Mr ZHAO TONGXIAN, Tongxian (高能所)

Estimation of Beam Backgrounds

Contribution ID: 19

Type: not specified

Estimation of Beam Backgrounds

Friday, 29 May 2020 10:00 (30 minutes)

 Presenter:
 SHI, Haoyu (高能所)

 Session Classification:
 WG Talks 3

LumiCal Design Status

Contribution ID: 20

Type: not specified

LumiCal Design Status

Friday, 29 May 2020 10:45 (30 minutes)

Presenter: HOU, Suen (IPAS)

Session Classification: WG Talks 3

Progress of beampipe engineering ...

Contribution ID: 21

Type: not specified

Progress of beampipe engineering design

Friday, 29 May 2020 11:45 (30 minutes)

Presenter: JI, Quan (IHEP) **Session Classification:** WG Talks 3

Progress of Vertex Detector Design

Contribution ID: 22

Type: not specified

Progress of Vertex Detector Design

Friday, 29 May 2020 11:15 (30 minutes)

Presenter: Prof. LIANG, Zhijun (IHEP) **Session Classification:** WG Talks 3 CEPC MDI Wor⊠… / Report of Contributions

Summary and Closing Remarks

Contribution ID: 23

Type: not specified

Summary and Closing Remarks

Friday, 29 May 2020 12:15 (15 minutes)

Presenter: Prof. GAO, Jie (高能所)