Conference on Flavor Physics and CP Violation (FPCP2021)

Report of Contributions

Exotics hadron at e+e- machines

Contribution ID: 142

Type: not specified

Exotics hadron at e+e- machines

Tuesday, 8 June 2021 09:00 (30 minutes)

 Presenter:
 Dr ZHU, Kai (高能所)

 Session Classification:
 Exotic / Spectrum

Exotics hadrons at hadronic mac⊠...

Contribution ID: 143

Type: not specified

Exotics hadrons at hadronic machines

Tuesday, 8 June 2021 16:00 (30 minutes)

Presenter: YELETSKIKH, Ivan (Joint Institute for Nuclear Research) **Session Classification:** Exotic / Spectrum

Charm baryon spectroscopy and ...

Contribution ID: 144

Type: not specified

Charm baryon spectroscopy and decay

Tuesday, 8 June 2021 10:00 (30 minutes)

Presenter: YANG, Seongbae (Korea University) **Session Classification:** Exotic / Spectrum

Theory review: SM and BSM

Contribution ID: 145

Type: not specified

Theory review: SM and BSM

Wednesday, 9 June 2021 14:00 (30 minutes)

Presenter: HOFERICHTER, Martin (University of Bern) **Session Classification:** Muon (tau) and g-2

Muon g-2

Contribution ID: 146

Type: not specified

Muon g-2

Monday, 7 June 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: KIBURG, Brendan (Fermi National Accelerator Laboratory) **Session Classification:** Muon (tau) and g-2

The alpha measurement mainly f \boxtimes ...

Contribution ID: 147

Type: not specified

The alpha measurement mainly focusing on the effect to g-2 of electron

Wednesday, 9 June 2021 14:30 (30 minutes)

Presenter: GUELLATI-KHÉLIFA, Saïda

Session Classification: Muon (tau) and g-2

Overview on Neutrino Oscillation ...

Contribution ID: 148

Type: not specified

Overview on Neutrino Oscillation Experiments

Monday, 7 June 2021 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr HE, Miao (IHEP)

Session Classification: Neutrino Physics

Long-baseline Accelerator Neutri⊠...

Contribution ID: 149

Type: not specified

Long-baseline Accelerator Neutrino Experiments

Monday, 7 June 2021 10:30 (30 minutes)

Presenter: MISLIVEC, Aaron (University of Minnesota) **Session Classification:** Neutrino Physics

Atmospheric Neutrino Oscillation...

Contribution ID: 150

Type: not specified

Atmospheric Neutrino Oscillation Experiments

Wednesday, 9 June 2021 17:30 (30 minutes)

Presenter: MA, Wing Yan (DESY)

Session Classification: Neutrino Physics

Angular analysis and branching $f \boxtimes ...$

Contribution ID: 151

Type: not specified

Angular analysis and branching fraction measurements of b-hadron FCNC decays

Monday, 7 June 2021 18:30 (30 minutes)

Presenter: MATEROK, Marcel (RWTH Aachen University, Physics Institute Ib) **Session Classification:** B, charm and kaon physics

BSM fits in rare B decays

Contribution ID: 152

Type: not specified

BSM fits in rare B decays

Thursday, 10 June 2021 14:00 (30 minutes)

Presenter: VIRTO, Javier

Rare decays and test of conservat⊠...

Contribution ID: 153

Type: not specified

Rare decays and test of conservation laws in charm and B decays at LHC

Thursday, 10 June 2021 14:30 (30 minutes)

Presenter: SUMENSARI, Olcyr (IJCLab)

Rare charm decays

Contribution ID: 154

Type: not specified

Rare charm decays

Thursday, 10 June 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: FAJFER, Svetlana (Ljubljana U.)

Vcb, Vub measurements at LHC⊠...

Contribution ID: 155

Type: not specified

Vcb, Vub measurements at LHCb and Belle II

Monday, 7 June 2021 17:30 (30 minutes)

Presenter: DE CIAN, Michel (EPFL)

Top flavour physics

Contribution ID: 156

Type: not specified

Top flavour physics

Tuesday, 8 June 2021 14:00 (30 minutes)

Presenter: DE IORIO, Agostino (Università e INFN di Napoli) **Session Classification:** High-pT physics

Tops fits within SMEFT and Flavor ...

Contribution ID: 157

Type: not specified

Tops fits within SMEFT and Flavor implications

Tuesday, 8 June 2021 14:30 (30 minutes)

Presenter: WESTHOFF, Susanne (Heidelberg University) **Session Classification:** High-pT physics

Measurement of Higgs propertie⊠...

Contribution ID: 158

Type: not specified

Measurement of Higgs properties and Higgs LFV decay search at LHC

Tuesday, 8 June 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: TESTA, Marianna (INFN-LNF) **Session Classification:** High-pT physics

Dark sector searches at flavor ex⊠...

Contribution ID: 159

Type: not specified

Dark sector searches at flavor experiments

Monday, 7 June 2021 14:00 (30 minutes)

Presenter: ZANI, Laura (Centre de Physique des Particules de Marseille) **Session Classification:** New Physics/Dark matter, photon

Searching for the QCD Axion at $f \boxtimes ...$

Contribution ID: 160

Type: not specified

Searching for the QCD Axion at flavor experiments

Monday, 7 June 2021 14:30 (30 minutes)

Presenter:ZIEGLER, Robert (Karlsruhe Institute of Technology)**Session Classification:**New Physics/Dark matter, photon

Phenomenology of top-flavoured...

Contribution ID: 161

Type: not specified

Phenomenology of top-flavoured dark matter

Monday, 7 June 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: BLANKE, Monika (Karlsruhe Institute of Technology) **Session Classification:** New Physics/Dark matter, photon

ATLAS results on exotic heavy h⊠...

Contribution ID: 162

Type: not specified

ATLAS results on exotic heavy hadrons

Tuesday, 8 June 2021 17:45 (15 minutes)

Presenter: YELETSKIKH, Ivan (Joint Institute for Nuclear Research)Session Classification: Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Zc and Zcs studies at BESIII

Contribution ID: 163

Type: not specified

Zc and Zcs studies at BESIII

Wednesday, 9 June 2021 10:45 (15 minutes)

Presenter: MA, Ruiting (University of Chinese Academy of Sciences (UCAS)) **Session Classification:** Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Recent results with exotic charm⊠...

Contribution ID: 164

Type: not specified

Recent results with exotic charmonia hadrons at LHCb

Wednesday, 9 June 2021 11:15 (15 minutes)

Presenter: WANG, Mengzhen (Tsinghua)

Session Classification: Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Y states including Y(2175) at BESIII

Contribution ID: 165

Type: not specified

Y states including Y(2175) at BESIII

Wednesday, 9 June 2021 11:00 (15 minutes)

Presenter: LI, xuhong (University of Science and Technology of China) **Session Classification:** Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Exotic hadrons in the dynamical d \boxtimes ...

Contribution ID: 166

Type: not specified

Exotic hadrons in the dynamical diquark model

Tuesday, 8 June 2021 18:00 (15 minutes)

Presenter: SANTOPINTO, Elena (INFN Genoa)

Session Classification: Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Test of lepton universality and le⊠...

Contribution ID: 167

Type: not specified

Test of lepton universality and lepton flavor violation in Y(3S) decays at BABAR

Wednesday, 9 June 2021 10:30 (15 minutes)

Presenter: TASNEEM, Nafisa (St. Francis Xazier University, University of Victoria)Session Classification: Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Recent CMS results on spectrosc \boxtimes ...

Contribution ID: 168

Type: not specified

Recent CMS results on spectroscopy of heavy flavors at CMS

Tuesday, 8 June 2021 18:15 (15 minutes)

Presenter: MASTRAPASQUA, Vincenzo (Università degli Studi e INFN Bari, Italy)Session Classification: Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Tau mass measurement and tau p $\boxtimes \dots$

Contribution ID: 169

Type: not specified

Tau mass measurement and tau physics prospects at Belle II

Tuesday, 8 June 2021 18:30 (15 minutes)

Presenter: KARL, Robert (DESY)

Session Classification: Parallel session (Exotic / tau / Future facilities)

Rediscovery of the decays for the ...

Contribution ID: 178

Type: not specified

Rediscovery of the decays for the CP violation measurements at Belle II

Thursday, 10 June 2021 18:30 (15 minutes)

Presenter: ZLEBCIK, Radek (Institute of Particle and Nuclear Physics, Charles University) **Session Classification:** Parallel session (B, charm and Kaon)

CKM measurements at the Belle II ...

Contribution ID: 179

Type: not specified

CKM measurements at the Belle II experiment

Tuesday, 8 June 2021 11:30 (15 minutes)

Presenter: ZHOU, Qidong (Nagoya university)

ATLAS measurements of CP viol⊠...

Contribution ID: 180

Type: not specified

ATLAS measurements of CP violation and rare decays processes with beauty mesons

Thursday, 10 June 2021 18:45 (15 minutes)

Presenter:BONA, Marcella (Queen Mary University of London)Session Classification:Parallel session (B, charm and Kaon)

CP violating phase sum rule for $C\boxtimes$...

Contribution ID: 181

Type: not specified

CP violating phase sum rule for CKM and PMNS matrices

Tuesday, 8 June 2021 11:45 (15 minutes)

Presenter: 孙,进(Shanghai Jiao Tong University)

Leptonic D_s decays at BESIII

Contribution ID: 182

Type: not specified

Leptonic D_s decays at BESIII

Tuesday, 8 June 2021 12:00 (15 minutes)

Presenter: 潘,祥(高能所)

Amplitude analysis of Ds hadronic ...

Contribution ID: 183

Type: not specified

Amplitude analysis of Ds hadronic decays at BESIII

Tuesday, 8 June 2021 12:15 (15 minutes)

Presenter: 戴, 鑫琛 (高能所)

Light-cone distribution amplitud⊠...

Contribution ID: 184

Type: not specified

Light-cone distribution amplitude of pion meson from the electromagnetic form factor

Thursday, 10 June 2021 12:15 (15 minutes)

Presenter:Dr CHENG, Shan (Hunan University)Session Classification:Parallel session (B, charm and Kaon)

Angular analyses of B meson dec⊠…

Contribution ID: 185

Type: not specified

Angular analyses of B meson decays at CMS

Thursday, 10 June 2021 12:00 (15 minutes)

Presenter: QIN, Xuelong (Peking University)

Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

Higgs boson couplings to quark⊠...

Contribution ID: 186

Type: not specified

Higgs boson couplings to quarks and leptons at the ATLAS experiment

Thursday, 10 June 2021 18:45 (15 minutes)

Presenter: ROSATI, Stefano (INFN Roma)

Session Classification: Parallel session (High-PT / New Physics)

Conference on F⊠... / Report of Contributions

Measurements on Higgs boson w⊠…

Contribution ID: 187

Type: not specified

Measurements on Higgs boson width and anomalous couplings with on-shell and off-shell production in ZZ decay channel at CMS

Thursday, 10 June 2021 18:15 (15 minutes)

Presenter: 王, 翰文 (Beihang University)

Session Classification: Parallel session (High-PT / New Physics)

Recent Searches for Hidden-Sector ...

Contribution ID: 188

Type: not specified

Recent Searches for Hidden-Sector Particles and Axion-Like Particle with BABAR

Thursday, 10 June 2021 18:30 (15 minutes)

Presenter: LI, Yunxuan (California Institute of Technology)Session Classification: Parallel session (High-PT / New Physics)

Searching for leptoquarks with the ...

Contribution ID: 189

Type: not specified

Searching for leptoquarks with the ATLAS detector

Thursday, 10 June 2021 19:00 (15 minutes)

Presenter:BUGGE, Magnar Kopangen (University of Oslo)Session Classification:Parallel session (High-PT / New Physics)

Recent kaon results at NA62

Contribution ID: 190

Type: not specified

Recent kaon results at NA62

Thursday, 10 June 2021 18:15 (15 minutes)

Presenter: MARTELLOTTI, Silvia (INFN, Laboratori Nazionali di Frascati) **Session Classification:** Parallel session (B, charm and Kaon)

Precision tests of SM with heavy f⊠...

Contribution ID: 192

Type: not specified

Precision tests of SM with heavy flavour decays at CMS

Tuesday, 8 June 2021 18:30 (15 minutes)

Presenter: ARUTA, Caterina (University of Bari)

Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

Measurements of Bs oscillation a \boxtimes ...

Contribution ID: 193

Type: not specified

Measurements of Bs oscillation and TD CPV at LHCb

Tuesday, 8 June 2021 18:45 (15 minutes)

Presenter: VERONESI, Michele (Nikhef)

Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

CP violation measurements in B-...

Contribution ID: 194

Type: not specified

CP violation measurements in B->K pi0 at LHCb

Wednesday, 9 June 2021 10:30 (15 minutes)

Presenter: PAREKR, William (University of Maryland) **Session Classification:** Parallel session (B, charm and Kaon)

Results and prospects of charmed ...

Contribution ID: 195

Type: not specified

Results and prospects of charmed bayon physics at BESIII

Thursday, 10 June 2021 11:45 (15 minutes)

Presenter: Dr LI, Pei-Rong (LanZhou University)

Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

Inclusive B to Xs l+l- decays

Contribution ID: 196

Type: not specified

Inclusive B to Xs I+I- decays

Tuesday, 8 June 2021 18:15 (15 minutes)

Presenter: Dr QIN, Qin (华中科技大学 (HUST))

Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

QCD corrections to hadronic B d \square ...

Contribution ID: 197

Type: not specified

QCD corrections to hadronic B decays

Tuesday, 8 June 2021 18:00 (15 minutes)

Presenter: Prof. LI, Xin-Qiang (Central China Normal University) **Session Classification:** Parallel session (B, charm and Kaon)

A Novel Approach to Extract th \square ...

Contribution ID: 198

Type: not specified

A Novel Approach to Extract the Photon Polarization in B to K1 gamma

Wednesday, 9 June 2021 10:45 (15 minutes)

Presenter:ZHAO, Zhen-Xing (Inner Mongolia University)Session Classification:Parallel session (B, charm and Kaon)

Lepton Flavor Universality meas⊠...

Contribution ID: 199

Type: not specified

Lepton Flavor Universality measurements: RD, RD*

Monday, 7 June 2021 16:00 (30 minutes)

Presenter: BASITH, Abdul (Tata Institute of Fundamental Research Mumbai)Session Classification: B, charm and kaon physics

Lepton Flavor Universality meas⊠...

Contribution ID: 200

Type: not specified

Lepton Flavor Universality measurements: RK, RK*

Monday, 7 June 2021 16:30 (30 minutes)

Presenter: WATANUKI, Shun (Yonsei University)

Semi-leptonic decays in theory

Contribution ID: 201

Type: not specified

Semi-leptonic decays in theory

Monday, 7 June 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter: MANNEL, Thomas

Heavy-heavy and heavy-light for⊠...

Contribution ID: 202

Type: not specified

Heavy-heavy and heavy-light form factors from Lattice QCD

Thursday, 10 June 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: KANEKO, Takashi (kek)

Charm CPV in theory

Contribution ID: 203

Type: not specified

Charm CPV in theory

Monday, 7 June 2021 18:00 (30 minutes)

Presenter: GROSSMAN, Yuval

Theory review on Charged Lepton ...

Contribution ID: 204

Type: not specified

Theory review on Charged Lepton Flavor Violation

Wednesday, 9 June 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: VICENTE, Avelino (IFIC (CSIC - U. Valencia)) **Session Classification:** Muon (tau) and g-2

Experimental Searches for Lepton ...

Contribution ID: 206

Type: not specified

Experimental Searches for Lepton Flavor Violation

Monday, 7 June 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: OGAWA, Shinji (The University of Tokyo) **Session Classification:** Muon (tau) and g-2

Tau physics at B-factories

Contribution ID: 207

Type: not specified

Tau physics at B-factories

Wednesday, 9 June 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: SAHOO, Debashis (TIFR, Mumbai) **Session Classification:** Muon (tau) and g-2

New ideas for the direct determin \boxtimes ...

Contribution ID: 208

Type: not specified

New ideas for the direct determination of the electromagnetic moments of charged and neutral fermions

Wednesday, 9 June 2021 16:00 (30 minutes)

Presenter: NERI, Nicola (University and INFN Milan)

Session Classification: Muon (tau) and g-2

Xi_c Semileptonic decays from la⊠...

Contribution ID: 209

Type: not specified

Xi_c Semileptonic decays from lattice QCD

Wednesday, 9 June 2021 11:00 (15 minutes)

Presenter: Prof. WANG, Wei (Shanghai JiaoTong University) **Session Classification:** Parallel session (B, charm and Kaon)

Charmless B decays at Belle II

Contribution ID: 210

Type: not specified

Charmless B decays at Belle II

Thursday, 10 June 2021 11:30 (15 minutes)

Presenter: 李, 清化 (Department of Physics National Taiwan University) **Session Classification:** Parallel session (B, charm and Kaon)

Mixing and CPV in charm at LHCb

Contribution ID: 211

Type: not specified

Mixing and CPV in charm at LHCb

Tuesday, 8 June 2021 17:45 (15 minutes)

Presenter: WILLIAMS, Mark (University of Edinburgh)Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

New charm results from LHCb

Contribution ID: 212

Type: not specified

New charm results from LHCb

Wednesday, 9 June 2021 11:15 (15 minutes)

Presenter: CHEN, Chen (Tsinghua University)

Session Classification: Parallel session (B, charm and Kaon)

Bottom baryon and meson spectr⊠...

Contribution ID: 213

Type: not specified

Bottom baryon and meson spectroscopy

Tuesday, 8 June 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter:CAVALLERO, Giovanni (CERN)Session Classification:Exotic / Spectrum

Charmonium/charm spectroscopy...

Contribution ID: 214

Type: not specified

Charmonium/charm spectroscopy and decay

Tuesday, 8 June 2021 10:30 (30 minutes)

Presenter: GUO, Yuping (Fudan University) **Session Classification:** Exotic / Spectrum

Theory aspects of the XYZ states

Contribution ID: 215

Type: not specified

Theory aspects of the XYZ states

Tuesday, 8 June 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. ZHAO, Qiang (Institute of High Energy Physics, Chinese Academy of Sciences)

Session Classification: Exotic / Spectrum

Exotic hadrons in Lattice QCD

Contribution ID: 216

Type: not specified

Exotic hadrons in Lattice QCD

Tuesday, 8 June 2021 16:30 (30 minutes)

Presenter: PRELOVSEK, Sasa (University of Ljubljana) **Session Classification:** Exotic / Spectrum

Experimental Searches for Neutri⊠...

Contribution ID: 218

Type: not specified

Experimental Searches for Neutrinoless Double-Beta Decays and Prospects

Wednesday, 9 June 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter: PAVAN, Maura **Session Classification:** Neutrino Physics

Theoretical Overview on Neutrino ...

Contribution ID: 219

Type: not specified

Theoretical Overview on Neutrino Physics

Monday, 7 June 2021 11:30 (30 minutes)

Presenter: GONZALEZ-GARCIA, Concepcion (YITP-Stony Brook Univ and ICREA-U.Barcelona)

Session Classification: Neutrino Physics

CKM phase measurements in B d⊠...

Contribution ID: 220

Type: not specified

CKM phase measurements in B decays

Thursday, 10 June 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: QIAN, Wenbin (University of Chinese Academy of Sciences) **Session Classification:** B, charm and kaon physics

Charm mixing in theory

Contribution ID: 221

Type: not specified

Charm mixing in theory

Wednesday, 9 June 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: KAGAN, Alex

Lifetimes and non-leptonic decays ...

Contribution ID: 222

Type: not specified

Lifetimes and non-leptonic decays of charmed baryons

Thursday, 10 June 2021 10:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. XU, Fanrong (Jinan University)

Leptonic and semi-leptonic charm ...

Contribution ID: 223

Type: not specified

Leptonic and semi-leptonic charm decays

Thursday, 10 June 2021 10:00 (30 minutes)

Presenter: KE, Bai-Cian (SXNU)

Hadronic charm decays

Contribution ID: 224

Type: not specified

Hadronic charm decays

Thursday, 10 June 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: MALDE, Sneha (Oxford)

Session Classification: B, charm and kaon physics

The physics and status of future $e \boxtimes \dots$

Contribution ID: 225

Type: not specified

The physics and status of future electron positron Higgs factories and Tera Z factory

Friday, 11 June 2021 10:00 (30 minutes)

Presenter:RUAN, Manqi (IHEP)Session Classification:Future facilities

The status of Belle II and its Prospects

Contribution ID: 226

Type: not specified

The status of Belle II and its Prospects

Friday, 11 June 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: NAYAK, Minakshi (Tel Aviv University) **Session Classification:** Future facilities

The status of LHCb and its upgrades

Contribution ID: 227

Type: not specified

The status of LHCb and its upgrades

Friday, 11 June 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: STONE, Sheldon (Syracuse University) **Session Classification:** Future facilities

new generation kaon experiments

Contribution ID: 228

Type: not specified

new generation kaon experiments

Friday, 11 June 2021 14:00 (30 minutes)

Presenter: MOULSON, Matthew (INFN Laboratori Nazionali di Frascati) **Session Classification:** Future facilities

Future super tau-charm factories

Contribution ID: 229

Type: not specified

Future super tau-charm factories

Friday, 11 June 2021 10:30 (30 minutes)

Presenter: PENG, haiping (USTC) **Session Classification:** Future facilities

new generation muon experiments

Contribution ID: 230

Type: not specified

new generation muon experiments

Friday, 11 June 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: PAPA, Angela **Session Classification:** Future facilities

The BEPCII-U project and prospect

Contribution ID: 231

Type: not specified

The BEPCII-U project and prospect

Friday, 11 June 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr ZHANG, Yuan (IHEP, Beijing) **Session Classification:** Future facilities

Next generation neutrino experi⊠...

Contribution ID: 232

Type: not specified

Next generation neutrino experiment

Friday, 11 June 2021 14:30 (30 minutes)

Presenter: CATANESI, gabriella (INFN Bari) **Session Classification:** Future facilities

Rare Kaon decays in KOTO/KLO⊠...

Contribution ID: 236

Type: not specified

Rare Kaon decays in KOTO/KLOE2 experiment

Thursday, 10 June 2021 16:30 (30 minutes)

Presenter: NANJO, Hajime (Osaka University)

Session Classification: B, charm and kaon physics

Rare Kaon decays in NA62/LHC⊠...

Contribution ID: 237

Type: not specified

Rare Kaon decays in NA62/LHCb experiment

Thursday, 10 June 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter: LOLLINI, Riccardo (INFN-PG)

Session Classification: B, charm and kaon physics

Kaon decays from lattice QCD

Contribution ID: 238

Type: not specified

Kaon decays from lattice QCD

Wednesday, 9 June 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: JIN, Luchang (University of Connecticut) **Session Classification:** B, charm and kaon physics

Rare and forbidden decays of hea \boxtimes ...

Contribution ID: 239

Type: not specified

Rare and forbidden decays of heavy flavor mesons at B-factories and LHC

Thursday, 10 June 2021 17:30 (30 minutes)

Presenter: SOFFER, Abner (Tel Aviv University)Session Classification: B, charm and kaon physics

Close out

Contribution ID: 240

Type: not specified

Close out

Friday, 11 June 2021 16:00 (5 minutes)

Presenter: EGEDE, Ulrik (Monash University)

Session Classification: Closeout

Announcement of FPCP 2022

Contribution ID: 241

Type: not specified

Announcement of FPCP 2022

Friday, 11 June 2021 16:05 (5 minutes)

Presenter: BENNETT, Jake (University of Mississippi)

Session Classification: Announcement of FPCP 2022

Conference on F \square ... / Report of Contributions

FPCP 2023 site selection

Contribution ID: 242

Type: not specified

FPCP 2023 site selection

Friday, 11 June 2021 16:10 (10 minutes)

Session Classification: FPCP 2023 site selection

Welcome

Contribution ID: 243

Type: not specified

Welcome

Thursday, 10 June 2021 21:00 (5 minutes)

Presenter: EGEDE, Ulrik (Monash University)

Report from FPCP 2021

Contribution ID: 244

Type: not specified

Report from FPCP 2021

Thursday, 10 June 2021 21:05 (15 minutes)

Presenter: Dr SHEN CHENGPING, 沈成平 (高能所)

Status of FPCP 2022 planning

Contribution ID: 245

Type: not specified

Status of FPCP 2022 planning

Thursday, 10 June 2021 21:20 (15 minutes)

Presenter: BENNETT, Jake (Carnegie Mellon University)

FPCP 2023 site selection approval

Contribution ID: 246

Type: not specified

FPCP 2023 site selection approval

Thursday, 10 June 2021 21:35 (10 minutes)

Presenter: Prof. IIJIMA, Toru (Nagoya University)

Report from executive committee

Contribution ID: 247

Type: not specified

Report from executive committee

Thursday, 10 June 2021 21:45 (15 minutes)

Presenter: EGEDE, Ulrik (Monash University)