CEPC DAY (May 21, 2021)

Report of Contributions

Plan of software development fo \boxtimes ...

Contribution ID: 0

Type: not specified

Plan of software development for accelerator physics design

Friday, 21 May 2021 14:00 (25 minutes)

Presenter: Dr ZHANG, Yuan (IHEP, Beijing) **Session Classification:** Accelerators

The need for the superconducting...

Contribution ID: 1

Type: not specified

The need for the superconducting sextupoles in the interaction region

Friday, 21 May 2021 14:25 (20 minutes)

Presenter: Mr 王, 毅伟 (高能所) **Session Classification:** Accelerators

The consideration of cryogenic s \boxtimes ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

The consideration of cryogenic system design

Friday, 21 May 2021 14:45 (35 minutes)

Presenter: Mr 葛锐, Rui (IHEP) Session Classification: Accelerators

The plan of international coopera⊠...

Contribution ID: 3

Type: not specified

The plan of international cooperation in control system

Friday, 21 May 2021 15:40 (20 minutes)

Presenter: Mr 李刚, gang (高能所) Session Classification: Accelerators

The design of BEPCII supercondu⊠...

Contribution ID: 4

Type: not specified

The design of BEPCII superconducting magnet based on CEPC technique

Friday, 21 May 2021 16:00 (35 minutes)

Presenter: Dr XU, Qingjin (高能所) **Session Classification:** Accelerators

The progress of BEPCII backup s⊠...

Contribution ID: 5

Type: not specified

The progress of BEPCII backup superconducting magnet

Friday, 21 May 2021 16:35 (35 minutes)

Presenter: 朱应顺(高能所) **Session Classification:** Accelerators

Status of the PID drift chamber

Contribution ID: 6

Type: not specified

Status of the PID drift chamber

Friday, 21 May 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: SHI, Xin (IHEP)

Update of the silicon tracker

Contribution ID: 7

Type: not specified

Update of the silicon tracker

Friday, 21 May 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr ZHU, Hongbo (IHEP)

Status of the TPC

Contribution ID: 8

Type: not specified

Status of the TPC

Friday, 21 May 2021 10:00 (20 minutes)

Presenter: Dr QI, Huirong (Institute of High Energy Physics, CAS) **Session Classification:** Detector, Software, Physics

Summary of the fast scintillation ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Summary of the fast scintillation material workshop

Friday, 21 May 2021 10:40 (20 minutes)

Presenter: Dr QIAN, Sen (高能所)

CEPC DAY (May ... / Report of Contributions

Simulation study of the scintillati ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Simulation study of the scintillation glass HCAL

Friday, 21 May 2021 11:00 (30 minutes)

Presenter: 石, 禹坤 (中国科学技术大学)

CEPC DAY (May ... / Report of Contributions

HCAL mechanics: studies and di⊠...

Contribution ID: 11

Type: not specified

HCAL mechanics: studies and discussions

Friday, 21 May 2021 11:30 (30 minutes)

Presenter:Dr LIU, Yong (Institute of High Energy Physics)Session Classification:Detector, Software, Physics