The 2nd CEPC International Accelerator Review Committee Meeting in 2021

Report of Contributions

The 2nd CEPC $\ensuremath{\mathbbm M}\xspace$... / Report of Contributions

Closed session (15')

Contribution ID: 0

Type: not specified

Closed session (15')

Monday, 11 October 2021 15:00 (15 minutes)

The 2nd CEPC ${\rm I}{\boxtimes}\ldots\,$ / Report of Contributions

CEPC accelerator TDR status ove⊠...

Contribution ID: 1

Type: not specified

CEPC accelerator TDR status overview (25'+5')

Monday, 11 October 2021 15:15 (30 minutes)

Presenter: Prof. 高杰, Jie (高能所)

CEPC collider ring lattice & error ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

CEPC collider ring lattice & error study for the high luminosity (25'+5')

Monday, 11 October 2021 15:45 (30 minutes)

Presenter: Dr WANG, Yiwei (IHEP) **Session Classification:** IARC talk session 1

CEPC booster and damping ring $u \boxtimes \dots$

Contribution ID: 3

Type: not specified

CEPC booster and damping ring update (25'+5')

Monday, 11 October 2021 16:45 (30 minutes)

Presenter: Dr WANG, Dou (IHEP)

Analysis of coherent beam-beam i⊠...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Analysis of coherent beam-beam instability with longitudinal impedance (25'+5')

Monday, 11 October 2021 16:15 (30 minutes)

Presenter: 林樁涛 **Session Classification:** IARC talk session 1

CEPC instrumentation update, B⊠...

Contribution ID: 5

Type: not specified

CEPC instrumentation update, BPM etc. (25'+5')

Monday, 11 October 2021 17:15 (30 minutes)

Presenter: Dr SUI, Yanfeng (高能所)

Progress on the normal conducting ...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Progress on the normal conducting magnets for CEPC (25'+5')

Monday, 11 October 2021 17:45 (30 minutes)

Presenter: 杨梅 Session Classification: IARC talk session 1

Closed session (30')

Contribution ID: 7

Type: not specified

Closed session (30')

Closed session (15')

Contribution ID: 8

Type: not specified

Closed session (15')

The 2nd CEPC $\hbox{\rm I}{\!\rm \boxtimes}\ldots\,$ / Report of Contributions

Collective instabilities in collider⊠...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Collective instabilities in collider, booster and damping rings with the high luminosity parameters $(25^{2}+5^{2})$

Tuesday, 12 October 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: Ms WANG NA, Na (高能所) Session Classification: IARC talk session 2

MDI Studies for CEPC (25'+5')

Contribution ID: 10

Type: not specified

MDI Studies for CEPC (25'+5')

Tuesday, 12 October 2021 16:00 (30 minutes)

Presenter: Dr BAI, Sha (高能所)

CEPC SRF system progress on ca \square ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

CEPC SRF system progress on cavities, modules, etc. (25'+5')

Wednesday, 13 October 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: Mr ZHAI, Jiyuan (IHEP) **Session Classification:** IARC talk session 3

The design consideration and $opt \boxtimes ...$

Contribution ID: 12

Type: not specified

The design consideration and optimization for the CEPC cryogenic system (25'+5')

Tuesday, 12 October 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter: Mr 葛锐, Rui (IHEP) Session Classification: IARC talk session 2

CEPC mechanical systems and $M\boxtimes$...

Contribution ID: 13

Type: not specified

CEPC mechanical systems and MDI pipes and supporting structure (25'+5')

Tuesday, 12 October 2021 16:30 (30 minutes)

 Presenter:
 王海静(高能所)

 Session Classification:
 IARC talk session 2

Investigation on the CEPC polari \square ...

Contribution ID: 14

Type: not specified

Investigation on the CEPC polarization (25'+5')

Tuesday, 12 October 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: Dr DUAN, Zhe (高能所) Session Classification: IARC talk session 2

Closed session (30')

Contribution ID: 15

Type: not specified

Closed session (30')

Tuesday, 12 October 2021 18:00 (30 minutes)

Presenter: IARC MEMBERS

Closed session (15')

Contribution ID: 16

Type: not specified

Closed session (15')

Closed session (15')

Contribution ID: 17

Type: not specified

Closed session (15')

Hardware preparation/requireme⊠...

Contribution ID: 18

Type: not specified

Hardware preparation/requirement for the CEPC injection/extraction (25'+5')

Thursday, 14 October 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: Dr CHEN, Jinhui (Institute of High Energy Physics) **Session Classification:** IARC talk session 4 The 2nd CEPC I⊠… / Report of Contributions

Timing, stretagies/philosophy o⊠...

Contribution ID: 19

Type: not specified

Timing, stretagies/philosophy of the injection/extraction (25'+5')

Wednesday, 13 October 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter: Mr 崔小昊, Xiaohao (Accelerator Center) Session Classification: IARC talk session 3 The 2nd CEPC ${\rm I}{\boxtimes}\ldots\;$ / Report of Contributions

CEPC plasma injection update (2⊠...

Contribution ID: 20

Type: not specified

CEPC plasma injection update (25'+5')

Wednesday, 13 October 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: Dr LI, Dazhang (IHEP)

Prototype properties of the $electr \boxtimes ...$

Contribution ID: 21

Type: not specified

Prototype properties of the electromagnet separators and power source (25'+5')

Thursday, 14 October 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: Mr 陈斌, bin (高能所) **Session Classification:** IARC talk session 4

Start to end simulations for the L \square ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

Start to end simulations for the Linac new baseline and progress on the crucial components (25'+5')

Wednesday, 13 October 2021 16:30 (30 minutes)

Presenter: Ms 张, 敬如 (高能所) **Session Classification:** IARC talk session 3

Progress on the 650MHz high effi⊠...

Contribution ID: 23

Type: not specified

Progress on the 650MHz high efficiency klystron (25'+5')

Tuesday, 12 October 2021 17:30 (30 minutes)

Presenter: Dr ZHOU, Zusheng (IHEP) **Session Classification:** IARC talk session 2

Closed session (30')

Contribution ID: 24

Type: not specified

Closed session (30')

Wednesday, 13 October 2021 17:30 (30 minutes)

Presenter: IARC MEMBERS

Progress of the High Field Magnet ...

Contribution ID: 25

Type: not specified

Progress of the High Field Magnet R&D for CEPC-SPPC (25'+5')

Thursday, 14 October 2021 16:30 (30 minutes)

Presenter: Dr XU, Qingjin (高能所) **Session Classification:** IARC talk session 4

Canceled Talk: CEPC civil engin \square ...

Contribution ID: 26

Type: not specified

Canceled Talk: CEPC civil engineering and auxiliary facility (25'+5')

Wednesday, 13 October 2021 18:00 (20 minutes)

Presenter: 黄金书 **Session Classification:** IARC talk session 3 The 2nd CEPC ${\rm I}{\boxtimes}\ldots\,$ / Report of Contributions

Installation, alignment technolog⊠...

Contribution ID: 27

Type: not specified

Installation, alignment technologies (25'+5')

Wednesday, 13 October 2021 16:00 (30 minutes)

Presenter: Mr WANG, Xiaolong (高能所)

The 2nd CEPC ${\rm I}{\boxtimes}\ldots\,$ / Report of Contributions

electron dump system and safety i $\boxtimes \dots$

Contribution ID: 28

Type: not specified

electron dump system and safety issues (25'+5')

Thursday, 14 October 2021 17:00 (30 minutes)

Presenter: Mr TANG, Guangyi (IHEP) **Session Classification:** IARC talk session 4

Brief discussions, Summary for all...

Contribution ID: 29

Type: not specified

Brief discussions, Summary for all talks (30')

Closed session (30')

Contribution ID: 30

Type: not specified

Closed session (30')

Thursday, 14 October 2021 17:30 (30 minutes)

Presenter: IARC MEMBERS

Challenges to the CEPC control $s \boxtimes \dots$

Contribution ID: 31

Type: not specified

Challenges to the CEPC control system and possible international collaborations (25'+5')

Thursday, 14 October 2021 16:00 (30 minutes)

Presenter: Mr 李刚, gang (高能所) **Session Classification:** IARC talk session 4

Discussions, additional Q&A (30')

Contribution ID: 32

Type: not specified

Discussions, additional Q&A (30')

Closed session for document reda $\boxtimes \dots$

Contribution ID: 33

Type: not specified

Closed session for document redaction (150')

Report presentation (60')

Contribution ID: 34

Type: not specified

Report presentation (60')

The 2nd CEPC ${\rm I}{\boxtimes}\ldots\;$ / Report of Contributions

Closed session for final redaction ...

Contribution ID: 35

Type: not specified

Closed session for final redaction (180')

Wednesday, 20 October 2021 15:00 (3 hours)

Primary author:IARC MEMBERSPresenter:IARC MEMBERSSession Classification:IARC Report

Report presentation (60')

Contribution ID: 36

Type: not specified

Report presentation (60')

Wednesday, 20 October 2021 18:00 (1 hour)

Primary author: ALL Presenter: ALL Session Classification: IARC Report The 2nd CEPC $\ensuremath{\mathbbm M}\xspace$... / Report of Contributions

End

Contribution ID: 37

Type: not specified

End

Wednesday, 20 October 2021 19:00 (10 minutes)

Session Classification: IARC Report

The 2nd CEPC $\ensuremath{\mathbb{I}}\xspace{\mathbb{Z}}$... / Report of Contributions

Closed Session

Contribution ID: 38

Type: not specified

Closed Session

Monday, 11 October 2021 18:15 (30 minutes)

Presenter: IARC MEMEBERS