# Career Information Session of IHEP, CAS (中国科学院高能所人才引进宣讲会)

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Introduction Video of IHEP**

Monday, 29 January 2024 09:20 (10 minutes)

Session Classification: Opening

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Experimental Physics Division**

Monday, 29 January 2024 09:40 (10 minutes)

Presenter: WEN, Liangjian (高能所)

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Accelerator Division**

Monday, 29 January 2024 09:50 (10 minutes)

Presenter: LI, Yuhui

**Session Classification:** Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Theoretical Physics Division**

Monday, 29 January 2024 10:00 (10 minutes)

Presenter: CAI-DIAN LU, Cai-Dian (高能所)

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

## **Multi-discipline Division**

Monday, 29 January 2024 10:10 (10 minutes)

**Presenter:** ZHANG, Yi (IHEP)

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Particle Astrophysics Division**

Presenter: ZHANG, Shuangnan (高能所)

**Session Classification:** Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **Computing Division**

Presenter: SHI, Jingyan (高能所)

**Session Classification:** Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

#### **Nuclear Technology and Applications Division**

**Presenter:** LI, Mohan

**Session Classification:** Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **Dongguan Branch-China Spallation Neutron Source** (CSNS)

Presenter: TONG, Xin (高能所)

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Career Informat $\boxtimes \dots$  / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Discussion

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Particle Astrophysics Division**

Monday, 29 January 2024 10:30 (10 minutes)

**Presenter:** ZHANG, Shoushan (Institute of High Energy Physics)

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 13 Type: not specified

## **Computing Division**

Monday, 29 January 2024 10:40 (10 minutes)

Presenter: SHI, Jingyan (高能所)

**Session Classification:** Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **Nuclear Technology and Applications Division**

Monday, 29 January 2024 10:50 (10 minutes)

Presenter: LI, Mohan

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 15 Type: not specified

# Dongguan Branch - China Spallation Neutron Source (CSNS)

Monday, 29 January 2024 11:00 (10 minutes)

Presenter: TONG, Xin (高能所)

Session Classification: Recruiting Needs of Different Divisions

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### **Introduction of IHEP**

Monday, 29 January 2024 09:30 (10 minutes)

**Presenter:** CAO, Jun (IHEP)

Session Classification: Opening