HERD 1st international workshop

Report of Contributions

HERD 1st intern $\boxtimes \dots \ /$ Report of Contributions

Welcome speech

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome speech

Wednesday, 17 October 2012 09:00 (10 minutes)

Yifang Wang

Presenter: Prof. WANG, Yifang

HERD 1st intern $\boxtimes \dots \ /$ Report of Contributions

Self introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

Self introduction

Wednesday, 17 October 2012 09:10 (20 minutes)

all workshop participants

HERD 1st intern $\boxtimes \dots \ /$ Report of Contributions

Introduction to HERD

Contribution ID: 2

Type: not specified

Introduction to HERD

Wednesday, 17 October 2012 09:30 (30 minutes)

Shuang-Nan Zhang

Presenter: Prof. ZHANG, Shuang-Nan

Preliminary Simulation Results of ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Preliminary Simulation Results of HERD

Wednesday, 17 October 2012 10:30 (30 minutes)

Ming Xu

Presenter: Prof. XU, Ming

Progress of HCAL Laboratory Tests

Contribution ID: 4

Type: not specified

Progress of HCAL Laboratory Tests

Wednesday, 17 October 2012 11:00 (30 minutes)

Zhigang Wang

Presenter: Prof. WANG, Zhigang

Preliminary Scheme of the HCAL...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Preliminary Scheme of the HCAL ICCD Readout

Wednesday, 17 October 2012 11:30 (30 minutes)

Bingliang Hu

Presenter: Prof. HU, Bingliang

Dark Matter Particle Explorer (D⊠...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Dark Matter Particle Explorer (DAMPE)

Thursday, 18 October 2012 09:00 (30 minutes)

Jin Chang

Presenter: Prof. CHANG, Jin

The Fermi Large Area Telescope at \ldots

Contribution ID: 7

Type: not specified

The Fermi Large Area Telescope at L+4

Wednesday, 17 October 2012 13:30 (30 minutes)

Luca Baldini

Presenter: Prof. BALDINI, Luca

CR spectrum and composition $m\boxtimes$...

Contribution ID: 8

Type: not specified

CR spectrum and composition measured by Tibet hybrid experiment (YAC+ Tibet-III)

Wednesday, 17 October 2012 14:30 (30 minutes)

Jing Huang

Presenter: Prof. HUANG, Jing

Cosmic Ray Physics with AMS-02...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Cosmic Ray Physics with AMS-02 on the International Space Station

Wednesday, 17 October 2012 14:00 (30 minutes)

Robert Battiston

Presenter: Prof. BATTISTON, Roberto

Coffee break

Contribution ID: 10

Type: not specified

Coffee break

Gamma-ray activities at KTH

Contribution ID: 11

Type: not specified

Gamma-ray activities at KTH

Wednesday, 17 October 2012 15:00 (30 minutes)

Mark Pearce

Presenter: Prof. PEARCE, Mark

Ion charge measurement with the ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Ion charge measurement with the AMS-02 silicon tracker

Wednesday, 17 October 2012 16:00 (30 minutes)

Martin Pohl

Presenter: Prof. POHL, Martin

Proposal for an homogeneous iso⊠...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Proposal for an homogeneous isotropic calorimeter for space experiments

Wednesday, 17 October 2012 16:30 (30 minutes)

Adriani Oscar

Presenter: Prof. ADRIANI, Oscar

DAMPE Si tracker project and its...

Contribution ID: 14

Type: not specified

DAMPE Si tracker project and its extension for a Si tracker for HERD

Wednesday, 17 October 2012 17:00 (30 minutes)

Xin Wu

Presenter: Prof. WU, Xin

Workshop Summary

Contribution ID: 15

Type: not specified

Workshop Summary

Thursday, 18 October 2012 12:00 (15 minutes)

Shuang-Nan Zhang