# Review Meeting on the JSPS-CAS Core-University Collaborative Program

## Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

### **Opening Address**

Wednesday, 8 April 2009 08:30 (5 minutes)

**Presenter:** S. KUROKAWA

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **Welcome Address and Introduction of IHEP**

Wednesday, 8 April 2009 08:35 (30 minutes)

**Presenter:** Prof. JIUQING, wang (ihep)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### An Overview of the collaboration

Wednesday, 8 April 2009 09:20 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. ZHANG, Chuang (Institute of High Energy Physics, Chinese Academy of Sciences)

Contribution ID: 3 Type: not specified

### Collaboration on Linac, ILC and ATF2

Wednesday, 8 April 2009 09:40 (40 minutes)

**Presenter:** Prof. GAO, Jie

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Collaboration on Beam Instability

Wednesday, 8 April 2009 10:20 (15 minutes)

**Presenter:** Dr QIN, Qing (Institute of High Energy Physics)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### **Collaboration on EPICS**

Wednesday, 8 April 2009 10:50 (15 minutes)

**Presenter:** Prof. ZHAO, Jijiu (Institute of High Energy Physics)

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

### Collaboration on BEPCII superconducting cavities

Wednesday, 8 April 2009 11:05 (15 minutes)

Presenter: Prof. SUN, yi

Coffee Break

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### **Coffee Break**

Wednesday, 8 April 2009 10:35 (15 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Collaboration on HPPA and Spallation Neutron Sources

Wednesday, 8 April 2009 11:20 (15 minutes)

**Presenter:** SHINIAN, Fu (IHEP)

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Collaboration on Belle experiment

Wednesday, 8 April 2009 11:35 (15 minutes)

**Presenters:** Prof. YUAN, Changzheng (IHEP, Beijing); Prof. ZHANG, changchun (Institute of High Energy Physics, Chinese Academy of Sciences)

Contribution ID: 10 Type: not specified

### Collaboration on BESIII and SuperBelle

Wednesday, 8 April 2009 14:30 (30 minutes)

Presenters: Prof. LIU, Huaimin (IHEP); Prof. MAO, Zepu; Prof. LIU, Zhen An (IHEP)

Contribution ID: 11 Type: not specified

### Collaboration on Synchrotron radiation research

Wednesday, 8 April 2009 15:00 (20 minutes)

Presenter: Prof. DONG, Yuhui (IHEP)

Contribution ID: 12 Type: not specified

### **Lunch Break**

Wednesday, 8 April 2009 12:05 (1h 25m)

IHEP Tour

Contribution ID: 13 Type: not specified

### **IHEP Tour**

Wednesday, 8 April 2009 13:30 (1 hour)

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

### **Coffee Break**

Wednesday, 8 April 2009 15:20 (15 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

### Review and discussion

Wednesday, 8 April 2009 15:35 (1h 55m)

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **Dinner at IHEP Guesthouse**

Wednesday, 8 April 2009 18:00 (2 hours)

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Introduction on JSPS-CAS Core-univ. Collaborative Program

Wednesday, 8 April 2009 09:05 (15 minutes)

**Presenter:** Prof. S.KUROKAWA