The Fourth CEPC IAC meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and Information

Thursday, 15 November 2018 08:30 (15 minutes)

Presenter: Prof. WANG, Yifang (IHEP)

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 1 Type: not specified

Overview of the CEPC Project Report on the IAC Recommendation Implementation

Thursday, 15 November 2018 08:45 (30 minutes)

Presenter: Prof. LOU, Xinchou (高能所)

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 2 Type: not specified

CEPC Accelerator: CDR and Future

Thursday, 15 November 2018 09:15 (45 minutes)

CEPC Accelerator: CDR and Future

Presenter: Prof. GAO, Jie (高能所)

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

SppC Accelerator: CDR and Future

Thursday, 15 November 2018 10:30 (45 minutes)

SppC Accelerator: CDR and Future

Presenter: Dr XU, Qingjin (高能所)

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

IAC Executive Session

Thursday, 15 November 2018 11:15 (45 minutes)

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Sites and Civil Engineering

Thursday, 15 November 2018 13:30 (30 minutes)

Presenter: Ms XIAO, Yu

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 6 Type: not specified

CEPC Detector: CDR and Future

Thursday, 15 November 2018 14:00 (30 minutes)

CEPC Detector: CDR and Future

Presenter: JOAO GUIMARAES COSTA

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

IAC Executive Session

Thursday, 15 November 2018 14:50 (40 minutes)

Session Classification: IAC Executive Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

Meeting with Management

Thursday, 15 November 2018 16:00 (1h 30m)

Session Classification: Breakout Session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Meeting with Accelerator group

Thursday, 15 November 2018 16:00 (1h 30m)

Session Classification: Breakout Session

Contribution ID: 10 Type: not specified

Meeting with Detector group

Thursday, 15 November 2018 16:00 (1h 30m)

Session Classification: Breakout Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

IAC Executive Session

Friday, 16 November 2018 08:30 (2h 30m)

Presenter: Prof. KIM, Young-Kee (Chicago U)

Session Classification: IAC meeting (write-up and closeout)

Contribution ID: 12 Type: not specified

IAC presents preliminary recommendations

Friday, 16 November 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. KIM, Young-Kee (Chicago U)

Session Classification: IAC meeting (write-up and closeout)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Return to hotel or railway station or airport

Friday, 16 November 2018 11:30 (10 minutes)

Session Classification: IAC meeting (write-up and closeout)

CEPC Physics Performance : CDR \dots

Contribution ID: 14 Type: not specified

CEPC Physics Performance: CDR and Future

Thursday, 15 November 2018 14:30 (20 minutes)

Presenter: Mr RUAN, Manqi (IHEP)

Session Classification: IAC Executive Session