The 4th CBM-China Workshop

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Friday, 12 April 2019 14:00 (5 minutes)

Presenter: FENG, Shengqin (CTGU)

Session Classification: MPD@NICA Discussion I

Contribution ID: 1 Type: not specified

MOST funding status

Friday, 12 April 2019 14:05 (10 minutes)

Presenter: WANG, Fuqiang (Huzhou University)

Session Classification: MPD@NICA Discussion I

ECAL

Contribution ID: 2 Type: not specified

ECAL

Friday, 12 April 2019 14:15 (45 minutes)

Presenter: WANG, Yi (Tsinghua University)

Session Classification: MPD@NICA Discussion I

Fast readout

Contribution ID: 3 Type: not specified

Fast readout

Friday, 12 April 2019 15:00 (20 minutes)

Presenter: SUN, Xiangming (CCNU)

Session Classification: MPD@NICA Discussion I

ETOF

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

ETOF

Friday, 12 April 2019 15:20 (20 minutes)

Presenter: TANG, Zebo (University of Science and Technology of China)

Session Classification: MPD@NICA Discussion I

The 4th CBM-... / Report of Contributions

Simulation

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Simulation

Presenter: XIAO, Zhigang (Tsinghua University)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Status of the ALICE ITS

Friday, 12 April 2019 16:20 (30 minutes)

Presenter: MUSA, Luciano (CERN)

Session Classification: MPD@NICA Discussion II

Type: not specified

Contribution ID: 7

The NICA MPD ITS project - the physics case, status and perspectives

Friday, 12 April 2019 16:50 (30 minutes)

Presenter: MURIN, Yuri (JINR)

Session Classification: MPD@NICA Discussion II

Contribution ID: 8 Type: not specified

Plan for MPD ITS project from China

Friday, 12 April 2019 17:20 (30 minutes)

Presenter: WANG, Yaping (Central China Normal University)

Session Classification: MPD@NICA Discussion II

Welcome

Contribution ID: 9 Type: not specified

Welcome

Saturday, 13 April 2019 08:45 (15 minutes)

Presenters: Mr XU, Nu (CCNU); SENGER, Peter (GSI); CTGU, Vice President of (CTGU)

Session Classification: CBM Session I

Contribution ID: 10 Type: not specified

Status of CBM at FAIR

Saturday, 13 April 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: HERRMANN, Norbert (Heidelberg University)

Session Classification: CBM Session I

Contribution ID: 11 Type: not specified

Modern Transport Codes and the High Density EOS

Saturday, 13 April 2019 09:30 (45 minutes)

Presenter: AICHELIN, Jörg (Subatech)

Session Classification: CBM Session I

Contribution ID: 12 Type: not specified

Chiral Phase Transitions in Equilibrium and Out-of-equilibrium States

Saturday, 13 April 2019 10:15 (45 minutes)

Presenter: ZHUANG, Pengfei (Tsinghua University)

Session Classification: CBM Session I

Contribution ID: 13 Type: not specified

The Equation of State of Dense Nuclear Matter in the Multimessenger Era

Saturday, 13 April 2019 11:20 (30 minutes)

Presenter: CHEN, Lie-Wen (S)

Session Classification: CBM Session II

Contribution ID: 14 Type: not specified

Criticality at BES-II and CBM

Saturday, 13 April 2019 11:50 (30 minutes)

Presenter: LUO, Xiaofeng (Central China Normal University)

Session Classification: CBM Session II

Contribution ID: 15 Type: not specified

Collectivity and CBM

Saturday, 13 April 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: SHI, Shusu (CCNU)

Session Classification: CBM Session III

Contribution ID: 16 Type: not specified

C6 from Au+Au Collisions

Saturday, 13 April 2019 14:30 (20 minutes)

Presenter: NONAKA, Toshihiro (CCNU)

Session Classification: CBM Session III

Contribution ID: 17 Type: not specified

Status on CBM MRPC I

Saturday, 13 April 2019 14:50 (20 minutes)

Presenter: WANG, Yi (Tsinghua University)

Session Classification: CBM Session III

Contribution ID: 18 Type: not specified

Status on CBM MRPC II

Saturday, 13 April 2019 15:10 (20 minutes)

Presenter: SUN, Yongjie (USTC)

Session Classification: CBM Session III

Contribution ID: 19 Type: not specified

Vorticity and Magnetic Fields in Collisions at BES Energies

Saturday, 13 April 2019 16:00 (30 minutes)

Presenter: LIAO, Jinfeng (INDIANA UNIVERSITY & DRC)

Session Classification: CBM Session IV

Contribution ID: 20 Type: not specified

QCD Critical End Point and Finite Size Effect

Saturday, 13 April 2019 16:30 (30 minutes)

Presenter: HUANG, Mei (IHEP, CAS)

Session Classification: CBM Session IV

Contribution ID: 21 Type: not specified

On Phase Structure of Dense Quark Matter with Magnetic Field

Saturday, 13 April 2019 17:00 (30 minutes)

Presenter: HOU, Defu (CCNU)

Session Classification: CBM Session IV

Contribution ID: 22 Type: not specified

Hyperons: the Strange Ingredients of the Nuclear Equation of State

Sunday, 14 April 2019 09:00 (45 minutes)

Presenter: VIDANA, Isaak (INFN)

Session Classification: CBM Session V

Contribution ID: 23 Type: not specified

Hypernuclei Experiments

Sunday, 14 April 2019 09:45 (45 minutes)

Presenter: SAITO, Take (RIKEN)

Session Classification: CBM Session V

Contribution ID: 24 Type: not specified

Astrophysics and CBM

Sunday, 14 April 2019 10:30 (30 minutes)

Presenter: SENGER, Peter (GSI/CCNU)

Session Classification: CBM Session V

Contribution ID: 25 Type: not specified

Status on CBM Software

Sunday, 14 April 2019 11:20 (30 minutes)

Presenter: FRIESE, Volker (GSI)

Session Classification: CBM Session VI

Contribution ID: 26 Type: not specified

Status on Particle Reconstruction at CBM

Sunday, 14 April 2019 11:50 (30 minutes)

Presenter: VASSILIEV, Iouri (GSI)

Session Classification: CBM Session VI

Contribution ID: 27 Type: not specified

Deuteron v1 from STAR BES-I

Sunday, 14 April 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: HE, Xionghong (IMP)

Session Classification: CBM Session VII

Contribution ID: 28 Type: not specified

High Precision Time Measurement Electronics Research Progress in USTC

Friday, 12 April 2019 15:40 (20 minutes)

Presenter: ZHAO, Lei (USTC)

Session Classification: MPD@NICA Discussion I

Contribution ID: 29 Type: not specified

Energy Dependence of Triton Production and Neutron Density Fluctuations at RHIC

Sunday, 14 April 2019 14:30 (20 minutes)

Presenter: ZHANG, Dingwei (CCNU)

Session Classification: CBM Session VII

Contribution ID: 30 Type: not specified

Beam Energy Dependence of the Squeeze-out Effect on the Directed and Elliptic Flow in Au+Au Collisions in High Baryon Density Region

Sunday, 14 April 2019 14:50 (20 minutes)

Presenter: ZHANG, Chao (CCNU)

Session Classification: CBM Session VII

Contribution ID: 31 Type: not specified

Energy Dependence of Cumulants of Net-Proton, Net-Kaon and Net-Charge Multiplicity Distributions in Au+Au Collisions within JAM Model

Sunday, 14 April 2019 15:10 (20 minutes)

Presenter: ZHANG, Yu (CCNU)

Session Classification: CBM Session VII

The 4th CBM-... / Report of Contributions

Closing Remarks

Contribution ID: 32 Type: not specified

Closing Remarks

Sunday, 14 April 2019 15:30 (20 minutes)

Presenter: SENGER, Peter (GSI/CCNU)

Session Classification: CBM Session VII