CEPC Working Day (March 2, 2019)

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: **not specified**

CEPC accelerator design plan in 2019 with key issues and milestones

Saturday, 2 March 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: Mr 于程辉, Chenghui (Institute of High Energy Physics)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

CEPC new parameters with single 650MHz cell for collider ring and booster design progress

Saturday, 2 March 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: Dr 王, 逗 (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 2

Type: not specified

CEPC DA optimization with magnet errors and orbit corrections by using new 500Cpus and future plans to use National Supercomputer in Hunan University

Saturday, 2 March 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: Dr ZHANG, Yuan (IHEP, Beijing)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 3 Type: not specified

CEPC injector status and requirements for laser plasma schemes with booster injection condition

Saturday, 2 March 2019 15:00 (20 minutes)

Presenter: Mr MENG, Cai (高能所)

Session Classification: Accelerators

CEPC Working ... / Report of Contributions

Coffee break

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Coffee break

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

CEPC all injection/extraction transport line lattice designs with injection/extract septa/kickers designs

Saturday, 2 March 2019 15:40 (20 minutes)

Presenter: Mr 崔小昊, Xiaohao (Accelerator Center)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 6 Type: not specified

CEPC MDI progress and next plan

Saturday, 2 March 2019 16:00 (20 minutes)

Presenter: Dr BAI, Sha (高能所)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

SppC new lattice with 100km circumference and with by paypass

Saturday, 2 March 2019 16:20 (20 minutes)

Presenter: CHEN YUKAI

Session Classification: Accelerators

Discussions

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Discussions

Saturday, 2 March 2019 16:40 (50 minutes)

Session Classification: Accelerators

Contribution ID: 9 Type: not specified

Electroweak Physics program and plans

Saturday, 2 March 2019 09:00 (40 minutes)

Presenter: Prof. LIANG ZHIJUN

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 10 Type: not specified

Status and Plans of Time Projection Chamber R&D

Saturday, 2 March 2019 09:40 (40 minutes)

Presenter: Dr QI, Huirong (Institute of High Energy Physics, CAS)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 11 Type: not specified

Status of ECAL R&D progress

Saturday, 2 March 2019 10:30 (30 minutes)

Presenter: Mr 董, 明义 (高能所)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 12 Type: not specified

Status of HCAL R&D progress

Saturday, 2 March 2019 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr 俞, 伯祥 (高能所)

Session Classification: Detector, Software, Physics

Contribution ID: 13 Type: not specified

The preparations and plans for the topical calorimeter workshop at IHEP

Saturday, 2 March 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr LIU, Yong (Institute of High Energy Physics)

Session Classification: Detector, Software, Physics