1. IE browser is NOT supported anymore. Please use Chrome, Firefox or Edge instead.
2. If you are a new user, please register to get an IHEP SSO account through https://login.ihep.ac.cn/regist.jsp Any questions, please email us at helpdesk@ihep.ac.cn or call 88236855.
3. If you need to create a conference in the "Conferences, Workshops and Events" zone, please email us at helpdesk@ihep.ac.cn.
4. The max file size allowed for upload is 100 Mb.

BESIII PWA Tutorial

Asia/Shanghai
B226

B226

Description
BESIII PWA Tutorial
    • 8:50 AM 12:00 PM
      Session 1
      • 8:50 AM
        Introduction 20m
        Speaker: Prof. Shan Jin (IHEP)
        Slides
      • 9:10 AM
        Helicity amplitudes for partial wave analysis 1h 10m
        Speaker: Ning WU
        document
      • 10:20 AM
        Break 20m
      • 10:40 AM
        Getting started: Basic BES PWA procedure (A) 30m
        Speaker: Dr Xiaoling Li (IHEP)
        Slides
    • 2:00 PM 5:00 PM
      Session 2
      • 2:00 PM
        Covariant tensor formalism for partial wave analysis 1h 10m
        Speaker: Prof. BinSong ZOU
        document
      • 3:10 PM
        How to perform a PWA: step-by-step tutorial 30m
        Speaker: Dr hongwei liu
        Slides
      • 3:40 PM
        Break 20m
      • 4:00 PM
        Real time practice 1h
    • 9:00 AM 12:00 PM
      Session 3
      • 9:00 AM
        Getting started: Basic BES PWA procedure (B) 30m
        Speaker: Dr Xiaoling Li (IHEP)
        Slides
      • 9:30 AM
        Binned ML fit PWA 1h
        Speaker: Mr Beijiang Liu (CUHK, HKU)
        Slides
      • 10:30 AM
        Break 20m
      • 10:50 AM
        PWA using Graphic Processing Units 1h
        Speaker: Dr Niklaus Berger (IHEP Beijing)
        document
    • 2:00 PM 8:00 PM
      Session 4
      • 2:00 PM
        Practice and Q&A 3h
    • 9:00 AM 12:00 PM
      Session 5
      • 9:00 AM
        Validation of the PWA 1h
        Speaker: Dr yanping huang (ihep)
        Slides
      • 10:00 AM
        Discussion 1h
      • 11:00 AM
        Summary 10m
        Speaker: Prof. Shan Jin (IHEP)
        Slides
    • 2:00 PM 5:00 PM
      Session 6
      • 2:00 PM
        Practice and Q&A 3h